Vesti

div-1_black.png
Image
Udruženje Centar za žrtve nasilja Dar od 25.02.2022. započinje projekat i nacionalnu kampanju ,,Hrabri ljudi pomažu u nevolji,,. Kampanja ima za cilj da skrene pažnju na žrtve nasilja i na crnu statistiku, koja se ponavlja iz godine u godinu. Ovom kampanjom želimo da ohrabrimo ljudskost u svima i da stimulišemo sve da se što više postaje, ali i priča o hrabrim ljudima, koji su pomogli, a ne o kukavicama i slabićima, koji primenjuju nasilje. U okviru kampanje, pojaviće se i video sa predlogom, kao i predstavljanje, a za neke i podsećanje na medjunarodni znak opasnosti, za deo procedure koja bi se primenjivala za lica, koja su u neposrednoj opasnosti od nasilnika. Kampanja će se sprovoditi po mestima u Srbiji, uz učešće naših eminentnih boraca za borbu protiv nasilja.
Hvala Televiziji "Happy" što su prepoznali napore, koje ulažemo da pomognemo našoj članici Katarini Stefanović i pozvali nas da predočimo izazov, sa kojim se susreće ova majka četvorogodišnjeg deteta. Zbog tehničkih nemogućnosti, Katarina nije uspela da stupi u kontakt s nama i uživo potvrdi svoju priču, tako da smo, u dogovoru sa divnom voditeljkom, emisije "Srbijo dobro jutro" Jovanom Jeremić, najavili nastavak ove emisije potkrepljeni jačim dokazima verodostojnosti priče.
▶️ Naš savesni advokat, Aleksandar Milićević, koji studiozno i krajnje predano pristupa svakom slučaju, biće u svim danima borbe za Katarinin povratak na posao, sa nama.
➡️?⬅️
#mobing #stopnasilju #stopnasilju #otpornasilju #veomajebitno #zaistajevažno #mobing #TvHappy #televizijaHappy #Happy #Srbijodobrojutro #Srbijodobrojutro
Centar za žrtve nasilja "DAR"
telefon: +381 066 313 155
mail: c.zazrtvenasilja@gmail.com
Komercijalna Banks AD Beograd
Dinarski račun
205- 0000000353320-47
Devizni račun
Broj 0070800053453
IBAN  RS35205007080005345307

Društvene mreže

sr SR en EN de DE